Blijf up-to-date met de Refresh Scan

Door de tijd heen veranderen situaties in je relatie. Jullie gaan bijvoorbeeld verhuizen, er is een kinderwens of de verhouding in jullie financiële positie gaat wijzigen. Het is dan verstandig om vooraf alle in het verleden gemaakte afspraken tegen het licht te houden. Hiervoor hebben wij de refresh scan. Samen met een adviseur van Verzorgd Samen lopen jullie alle gemaakte afspraken door en stellen bij waar nodig. Zo voorkom je ongewilde omstandigheden.

Blijf Verzorgd Samen

Check up abonnement inclusief aangifte

Naast de refresh scan kun je ook kiezen voor een jaarlijkse check up al dan niet gecombineerd met de aangifte inkomstenbelasting. Deze dienstverlening bieden wij in een abonnementsvorm aan. Zo weet je zeker dat jullie afspraken up to date blijven en hoef je je geen zorgen meer te maken over op tijd en correct aangifte te doen.

Heb je interesse in de refresh scan of een Check up abonnement?
Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op om alles te bespreken.

Wat kost een refresh scan?

Iedere situatie is uniek, samenwonen is maatwerk. Dat maakt dat het heel lastig is om vooraf een vaste prijs af te geven. Aan de hand van jullie wensen maken wij voor jullie een uniek aanbod.

Persoonlijk of online?

Het geniet de voorkeur om in een persoonlijk gesprek aan tafel de scan uit te voeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit via een online meet te doen. Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

Download de checklist

Als Register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) zien wij dagelijks de juridische-, financiële- en fiscale gevolgen van relaties die eindigen én waarbij tussen partners onvoldoende of zelfs niets is vastgelegd. De gevolgen zijn vaak verstrekkend en bepalen een groot deel van je toekomst. Dit heeft ons gemotiveerd om de samenwonenscan te ontwikkelen waarmee wij inzicht geven hoe jullie wensen uitwerken én welke samenlevingsvorm daarbij het beste past. Er komt veel op je af.

Om je op weg te helpen hebben wij een checklist gemaakt die je gratis kunt downloaden